0497903344 [email protected]

Vergelijk

Hier kunt u alle verschillen zien van ons met andere.
Bron: Officiële websites & Google

Strategie

We kijken samen met u naar de beste aanpak van uw commercie. Het uitgebreid uitvoeren van een marktonderzoek of strategisch ondernemingsplan, maar ook het bieden van advies/consultancy op maat.
Wilt u starten en heeft u hulp nodig op het gebied van FOD financien, KBO of sociaal verzekeringsfonds? We helpen u graag verder! 

Verglijkingsdiagram - Strategie

Branding

Het staat voor de uitstraling van een merk, het gevoel dat het oproept bij het publiek en het beeld dat ze bij een merk voor ogen krijgen. Denk hierbij aan logophotography, videography, drone-opname of drukwerk. Bij ons is alles op maat mogelijk!

Verglijkingsdiagram - Branding

Marketing

Marketing is de discipline waarmee de marketingdoelstellingen van een onderneming worden gerealiseerd via online en interactieve media, kanalen en concepten. (Digital) marketing is gericht op realisatie van klantkennis en waarde voor je klant.

Verglijkingsdiagram - Marketing

Webdesign

Webdesign is een verzamelterm voor diverse aspecten bij het ontwerp van een website/webshop. Drie primaire werkzaamheden zijn het ontwerp van de gebruikersinterface (UI design), de gebruikerservaring (UX) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Verglijkingsdiagram - Webdesign
Verglijkingsdiagram - Webdesign extra's

Google Certified

Een Google certificaat is een accreditatie van Google aan professionals die kunnen aantonen dat ze bekwaam zijn in de functies van Google, zoals zoekmachine, adverteren, algoritme.

Door een Google certificaat wordt aangetoond dat we u als Google professional van dienst kunnen zijn.

Melih-Kaan-Çiçek-_-Basisprincipes-van-Online-Marketing