Projecten Klantenservice

Strategie

Strategie is een plan van aanpak om korte, middellange en langetermijndoelen te bereiken. In het bedrijfsleven bestaan over het algemeen drie types strategieën. De corporate strategie bepaalt de strategische doelen van het algehele bedrijf. Het tweede type strategie, de bedrijfsstrategie, stelt de strategische doelen voor een bedrijfseenheid vast. De functionele strategieën gaan over de strategische doelen om de bedrijfsdoelen te bereiken, en om het functionele gebied zelf te blijven ontwikkelen.

Marktonderzoek

Een marktonderzoek of marktstudie is een onderzoek waarbij we als MWMM, informatie verzamelen over (mogelijke) markten of klanten. Dit doen we middels hulp van onze systemen en uitgebreid onderzoek om tot objectieve en betrouwbare resultaten te komen. Belangrijke vaardigheden bij het doen van marktonderzoek zijn de vaardigheid om een onderzoeksvraag te formuleren en te vertalen in deelvragen, het bepalen van de onderzoekspopulatie, het beoordelen van de representativiteit van het onderzoek, kennis van het opstellen van vragenlijsten, het vermogen om de kwaliteit van de verkregen data te beoordelen, het kunnen werken met tabellen en grafieken en het beschrijven van de onderzoeksresultaten.

Waarom is een marktonderzoek nodig?:
Marktonderzoek is een uitstekend middel om aan belangrijke informatie te komen als basis voor een doelgerichte marktbewerking (hierbij is de sector het uitgangspunt) Marktonderzoek biedt o.a. inzicht in de behoeftes en wensen van uw doelgroep, toetst de tevredenheid van de klanten en kan een beeld geven van de omvang van uw doelgroep.

Marketingplan

Dankzij een goed marketingplan van MWMM maak je analyses op basis van juiste informatie en neemt u betere en meer gefundeerde beslissingen als ondernemer. Het stelt u ook in staat om te focussen en in te spelen op de noden en wensen van uw doelgroep. Door de wensen en behoeften van de potentiële klanten te onderzoeken, zorgen we ervoor dat uw producten en/of diensten (beter) verkocht worden.

Waarom is een marketingplan nodig?:
Een marketingplan beschrijft hoe je inspeelt op de markt met als doel zoveel mogelijk verkopen. Door het schrijven van zo'n plan heeft u een duidelijk beeld van de markt en haar behoeften. Zo kunt u beter inspelen op veranderingen en behoeften van uw potentiële afnemers.

Prijzen

Hieronder ziet u de verschillende prijzen van onze plannen. U kunt 1 nemen of kiezen voor een voordeelbundel van beide plannen voor het beste inzicht en meeste informatie.
Voordeelbundel (beide)
400
  • U heeft een duidelijk inzicht (2 plannen)
  • Plan heeft een geldig termijn van 1 jaar
  • Wij leggen u alles gedetailleerd uit
  • Beide plannen zijn op elkaar ingestemd
  • U geniet van een korting t.w.v. € 100
Maak een afspraak
Hoe we ons onderscheiden

We gebruiken de juiste tools, voor het beste resultaat!

Als totaaloplossing voor uw commerciële behoeften, hebben we naast ons unieke service nog 4 andere punten waar we ons onderscheiden.
Hieronder ziet u de 4 punten waarbij we als Marketing & Webdesign Maasmechelen, uniek zijn in België!

24/7 monitoring

Systemen worden niet alleen op vaste tijden gemonitord, maar 24 uur per dag, zeven dagen per week. Zo hebben we elk moment inzicht op al uw kanalen.

Gekwalificeerd team

Onze medewerkers vullen elkaar aan met duidelijk afgebakende competenties. Dat wil zeggen: een team dat luistert naar uw noden.

Betaalbare prijzen

Door onze eigen formule, kunnen we u de beste prijs bieden, in tegenstelling tot de kwaliteit van onze diensten.

5 jaar garantie

Standaard bieden we 5 jaar garantie op alle werkzaamheden (diensten). We slaan alle data op en bewaren dit minimaal 5 jaar lang intern op.
Stuur een bericht

Neem vandaag nog contact op met onze experts!

Maak nu een afspraak

Maak via de widget direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan leggen we alles u persoonlijk uit bij u op kantoor. Zo gemakkelijk kan dat!

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn.
Copyright © 2023 MWMM - Alle rechten voorbehouden.
Host partner - MWMM
Meta partner - MWMM