0497903344 [email protected]

Full Service Marketing

Marketing kan op veel manieren uitgelegd worden, een simpele, maar redelijk veelomvattende definitie is het promoten van producten en diensten. Maar dan doe je het vak marketing te kort, het gaan namelijk om het begrijpen van de klant en afstemmen van het product en de communicatie op de klant. Het gaat dus ook om inzichten verzamelen en een relatie opbouwen met de klant.

Marketingdiensten van MWMM

Search engine optimization

Veel (relevante) bezoekers, het is de droom van bijna elke eigenaar van een website of webshop. Een ideale manier om dat te bereiken is het aanpakken van seo! Met SEO zorg je ervoor dat je pagina’s beter gaan scoren in de zoekmachines (zoals Google).

Search engine ads

Met zoekmachine advertenties verschijn je op het goede tijdstip in de zoekresultaten, namelijk wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar uw producten of diensten (bijvoorbeeld via Google zoeken of Maps) Goede campagnes zorgen ervoor dat je meer bezoekers krijgt.

Social Media Management

Wereldwijd zijn er meer dan 2,8 miljard mensen actief op social media. Dit maakt social media het ideale kanaal om direct in contact te staan met nieuwe en bestaande klanten. Een doordachte socialmedia strategie brengt uw boodschap bij de juiste doelgroep! Dit doen we door meer verkeer naar uw website/webshop te krijgen, zorgen dat klanten interactie voeren, zorgen dat klanten meer kopen en dat uw onderneming merkbekendheid krijgt.

Commercieel administratie

In het kort kunnen we de werkzaamheden van een commercieel administratie het op een zo goed mogelijke manier promoten of verkopen van bepaalde producten en/of diensten, inclusief het verzorgen van alle mogelijke bijkomende werkzaamheden, zoals het opstellen van offertes, het bestellen van goederen, het aanmelden van diensten en het verzorgen van nazorg door een professional!

E-mail marketing

E-mail marketing heeft de negatieve reputatie van massamailings en spam.

Maar wanneer het dankzij segmentering en personalisering gericht worden ingezet, is e-mail marketing één van de efficiëntste manieren om van leads klanten en zelfs ambassadeurs  van uw onderneming te maken.