Projecten Klantenservice
Marketing - MWMM

Marketing

Marketing kan op veel manieren uitgelegd worden, een simpele, maar redelijk veelomvattende definitie is het promoten van producten en diensten. Maar dan doe je het vak marketing te kort, het gaan namelijk om het begrijpen van de klant en afstemmen van het product en de communicatie op de klant. Het gaat dus ook om inzichten verzamelen en een relatie opbouwen met de klant.

Search engine optimization

Veel (relevante) bezoekers, het is de droom van bijna elke eigenaar van een website of webshop. Een ideale manier om dat te bereiken is het aanpakken van seo! Met SEO zorg je ervoor dat je pagina’s beter gaan scoren in de zoekmachines (zoals Google).

Search engine ads

Met zoekmachine advertenties verschijn je op het goede tijdstip in de zoekresultaten, namelijk wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar uw producten of diensten (bijvoorbeeld via Google zoeken of Maps) Goede campagnes zorgen ervoor dat je meer bezoekers krijgt.

Social media management

Wereldwijd zijn er meer dan 2,8 miljard mensen actief op social media. Dit maakt social media het ideale kanaal om direct in contact te staan met nieuwe en bestaande klanten. Een doordachte socialmedia strategie brengt uw boodschap bij de juiste doelgroep! Dit doen we door meer verkeer naar uw website/webshop te krijgen, zorgen dat klanten interactie voeren, zorgen dat klanten meer kopen en dat uw onderneming merkbekendheid krijgt.
Social Media Management - MWMM

Commercieel management

In het kort kunnen we de werkzaamheden van een commercieel administratie het op een zo goed mogelijke manier promoten of verkopen van bepaalde producten en/of diensten, inclusief het verzorgen van alle mogelijke bijkomende werkzaamheden, zoals het opstellen van offertes, het bestellen van goederen, het aanmelden van diensten en het verzorgen van nazorg door een professional!
commercieel management - MWMM

E-mail marketing

E-mail marketing heeft de negatieve reputatie van massamailings en spam.
Maar wanneer het dankzij segmentering en personalisering gericht worden ingezet, is e-mail marketing één van de efficiëntste manieren om van leads klanten en zelfs ambassadeurs  van uw onderneming te maken.
e-mail marketing - MWMM
Hoe we ons onderscheiden

We gebruiken de juiste tools, voor het beste resultaat!

Als totaaloplossing voor uw commerciële behoeften, hebben we naast ons unieke service nog 4 andere punten waar we ons onderscheiden.
Hieronder ziet u de 4 punten waarbij we als Marketing & Webdesign Maasmechelen, uniek zijn in België!

24/7 monitoring

Systemen worden niet alleen op vaste tijden gemonitord, maar 24 uur per dag, zeven dagen per week. Zo hebben we elk moment inzicht op al uw kanalen.

Gekwalificeerd team

Onze medewerkers vullen elkaar aan met duidelijk afgebakende competenties. Dat wil zeggen: een team dat luistert naar uw noden.

Betaalbare prijzen

Door onze eigen formule, kunnen we u de beste prijs bieden, in tegenstelling tot de kwaliteit van onze diensten.

5 jaar garantie

Standaard bieden we 5 jaar garantie op alle werkzaamheden (diensten). We slaan alle data op en bewaren dit minimaal 5 jaar lang intern op.
Stuur een bericht

Neem vandaag nog contact op met onze experts!

Maak nu een afspraak

Maak via de widget direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan leggen we alles u persoonlijk uit bij u op kantoor. Zo gemakkelijk kan dat!

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn.
Copyright © 2023 MWMM - Alle rechten voorbehouden.
Host partner - MWMM
Meta partner - MWMM