0497903344 [email protected]

Branding

Branding is een instrument binnen marketing. Essentieel bij branding is de ambitie om bewust een cluster van onderscheidende, unieke associaties te creëren bij relevante doelgroepen. Dit is het merk, wat dus primair gaat om beeldvorming bij anderen in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en waarbij mensen het logo en de merknaam zien als het merk. Branding gaat dus over het bewust creëren van een door de afzender gewenst beeld bij anderen om een gunstige positie vergeleken met concurrenten te realiseren van datgene dat achter het merk schuilgaat. 

Breng uw merk verder dan alleen een naam en een logo!

Logo & Identiteit

Een huisstijl, corporate identity of branding is het grafisch gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Het bevat o.a. je logo, maar gaat een stap verder. Een huisstijl is een visuele unieke stijl die je product of dienst herkenbaar maakt en je dus laat onderscheiden van je concurrenten. In de huisstijl wordt het gebruik van naam, logo, kleuren, typografie, vormentaal en type beelden vastgelegd zodat deze consistent toegepast worden op verschillende communicatiedragers.

Foto & videography

Het shooten & editten van alle foto en videomaterialen om de boodschap van uw onderneming zo goed mogelijk over te brengen aan (potentiële) klanten. 

Drukwerk

Flyers, visitekaartjes, of bedrijfskleding? Bij MWMM designen we alle soorten drukwerk dat van belang zou zijn voor uw onderneming.  

We designen en drukken de volgende producten:

– Flyers
– Posters
– Folders
– Canvas doeken
– Kaarten
– Enveloppen
– Visitekaartjes
– Posters op maat
– Bouwtekeningen
– Vinyl stickers
– Etiket stickers
– Roll-up banners
– Foto op plexiglas
– Foto op geborsteld aluminium
– Toonbank displays
– Briefpapier
– Rol banners
– Billboard posters
– Brochures
– Forex
– Foam
– Foto op aluminium
– Boeken
– Abri posters
– Stickers op rol
– Proefschriften
– Beachflags
– Bierviltjes
– Notitieblokken
– Memoblokken
– Foto behang
– Muurstickers
– Ringbanden
– Preventie scherm
– Wire-o boekjes
– Raamstickers
– Losbladig binnenwerk
– A4 / A3 prints
– Nietset