Projecten Klantenservice

Branding

Branding is een instrument binnen marketing. Essentieel bij branding is de ambitie om bewust een cluster van onderscheidende, unieke associaties te creëren bij relevante doelgroepen. Dit is het merk, wat dus primair gaat om beeldvorming bij anderen in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en waarbij mensen het logo en de merknaam zien als het merk. Branding gaat dus over het bewust creëren van een door de afzender gewenst beeld bij anderen om een gunstige positie vergeleken met concurrenten te realiseren van datgene dat achter het merk schuilgaat.

Logo (identiteit) design

Een huisstijl, corporate identity of branding is het grafisch gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Het bevat o.a. je logo, maar gaat een stap verder. Een huisstijl is een visuele unieke stijl die je product of dienst herkenbaar maakt en je dus laat onderscheiden van je concurrenten. In de huisstijl wordt het gebruik van naam, logo, kleuren, typografie, vormentaal en type beelden vastgelegd zodat deze consistent toegepast worden op verschillende communicatiedragers.
Logo design - MWMM

Content design

Content design is het organiseren, structureren, opmaken en ontwerpen van teksten om vanuit de inhoud een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website of document te maken.

Onze visie bij al mijn ontwerpen is dat de inhoud voorop staat. Content design is geen mooi sausje wat je over een tekst giet, geen kleurtje hier of willekeurige afbeelding daar. Goed design maakt de inhoud beter en duidelijker. Zo wordt design een belangrijke toevoeging aan uw inhoud en geen afterthought.
Content design - MWMM

Foto & videography

Het shooten & editten van alle foto en videomaterialen om de boodschap van uw onderneming zo goed mogelijk over te brengen aan (potentiële) klanten. 
foto & video - MWMM

Drone opname

Het shooten & editten van droneopname om de boodschap van uw onderneming zo goed mogelijk over te brengen aan (potentiële) klanten. 
Drone opname - MWMM

Drukwerk design

Flyers, visitekaartjes, of bedrijfskleding? Bij MWMM designen we alle soorten drukwerk dat van belang zou zijn voor uw onderneming.  
We designen en drukken de volgende producten:
– Flyers
– Posters
– Folders
- Canvas doeken
– Kaarten
– Enveloppen
– Visitekaartjes
– Posters op maat
– Bouwtekeningen
– Vinyl stickers
– Etiket stickers
– Roll-up banners
– Foto op plexiglas
– Foto op geborsteld aluminium
– Toonbank displays
– Briefpapier
– Rol banners
– Billboard posters
– Brochures
– Forex
– Foam
– Foto op aluminium
– Boeken
– Abri posters
– Stickers op rol
– Proefschriften
– Beachflags
– Bierviltjes
– Notitieblokken
– Memoblokken
– Foto behang
– Muurstickers
– Ringbanden
– Preventie scherm
– Wire-o boekjes
– Raamstickers
– Losbladig binnenwerk
– A4 / A3 prints
– Nietset
Drukwerk design - MWMM
Hoe we ons onderscheiden

We gebruiken de juiste tools, voor het beste resultaat!

Als totaaloplossing voor uw commerciële behoeften, hebben we naast ons unieke service nog 4 andere punten waar we ons onderscheiden.
Hieronder ziet u de 4 punten waarbij we als Marketing & Webdesign Maasmechelen, uniek zijn in België!

24/7 monitoring

Systemen worden niet alleen op vaste tijden gemonitord, maar 24 uur per dag, zeven dagen per week. Zo hebben we elk moment inzicht op al uw kanalen.

Gekwalificeerd team

Onze medewerkers vullen elkaar aan met duidelijk afgebakende competenties. Dat wil zeggen: een team dat luistert naar uw noden.

Betaalbare prijzen

Door onze eigen formule, kunnen we u de beste prijs bieden, in tegenstelling tot de kwaliteit van onze diensten.

5 jaar garantie

Standaard bieden we 5 jaar garantie op alle werkzaamheden (diensten). We slaan alle data op en bewaren dit minimaal 5 jaar lang intern op.
Stuur een bericht

Neem vandaag nog contact op met onze experts!

Maak nu een afspraak

Maak via de widget direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan leggen we alles u persoonlijk uit bij u op kantoor. Zo gemakkelijk kan dat!

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn.
Copyright © 2023 MWMM - Alle rechten voorbehouden.
Host partner - MWMM
Meta partner - MWMM