0497903344 [email protected]

Branding

Branding is een instrument binnen marketing. Essentieel bij branding is de ambitie om bewust een cluster van onderscheidende, unieke associaties te creëren bij relevante doelgroepen. Dit is het merk, wat dus primair gaat om beeldvorming bij anderen in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en waarbij mensen het logo en de merknaam zien als het merk. Branding gaat dus over het bewust creëren van een door de afzender gewenst beeld bij anderen om een gunstige positie vergeleken met concurrenten te realiseren van datgene dat achter het merk schuilgaat. 

Breng uw merk verder dan alleen een naam en een logo!

Logo & Identiteit

Een huisstijl, corporate identity of branding is het grafisch gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Het bevat o.a. je logo, maar gaat een stap verder. Een huisstijl is een visuele unieke stijl die je product of dienst herkenbaar maakt en je dus laat onderscheiden van je concurrenten. In de huisstijl wordt het gebruik van naam, logo, kleuren, typografie, vormentaal en type beelden vastgelegd zodat deze consistent toegepast worden op verschillende communicatiedragers.

Foto & videography

Het shooten & editten van alle foto en videomaterialen om de boodschap van uw onderneming zo goed mogelijk over te brengen aan (potentiële) klanten. 

Reclameborden

Een reclamebord of billboard is een in de openbare ruimte geplaatst reclamemedium en het wordt daarmee tot de buitenreclame gerekend. Denk hierbij aan borden om aan uw pand te zetten of als reclame te plaatsen op een drukke weg (waar uw potentiële klanten zitten). Bij MWMM kijken we naar dit aspect vanuit een marketing perspectief zodat dit zeker een toevoegde waarde zal opleveren voor uw onderneming.

Drukwerk

Flyers, visitekaartjes, of bedrijfskleding? Bij MWMM designen we alle soorten drukwerk dat van belang zou zijn voor uw onderneming.